Naročilo in informacije
od 8:00 do 16:00 ure

Kakovost

Preprosta in prilagodljiva storitev

Kakovost

Zadovoljstvo naših strank je v podjetju Tine Express d.o.o. na prvem mestu. S spoštovanjem do naročnikov  smo si zastavili najvišji nivo kakovosti, s čimer postavljamo nove standarde na področju hitre pošte. Zavedamo se, da je kakovostna kurirska storitev eden izmed nosilnih stebrov uspeha celotnega gospodarstva. Prav zato redno identificiramo potrebe naših najpomembnejših ciljnih skupin odjemalcev z željo po konstantnemu izboljševanju ponujenih storitev hitre pošte. Delamo v skladu izčrpnega priročnika za kakovost storitev in imamo vpeljan notranji in zunanji nadzor kakovosti. Izobražujemo in usposabljamo vse zaposlene na področju strokovnega znanja, razvoja panoge ter ravnanja s strankami. S stalnim razvojem smo vpeljali lastno programsko opremo TEA, ki omogoča hitro povezavo med naročnikom, dispečarskim centrom in kurirjem.

Preprosta in prilagodljiva dostava nas dela uspešne že vse od leta 1996.

Garancija kakovosti 100% zadovoljstvo

 

Nagrade

Uredništvo časnika Finance je po praktičnem preizkusu kurirskih podjetij podjetju Tine Express podelilo pomembno priznanje. Na preizskusu smo se za razliko od nekaterih večjih neprilagodljivih kurirskih služb odrezali odlično v smislu faktorjev kot je ugodna cena, fleksibilnost in hitrost dostave ter tako izmed konkurence na našem področju uvrstili na prvo mesto. A najbolj smo ponosni na visoko zadovoljstvo in zvestobo naših strank, ki je rezultat nenehnega zasledovanja zagotavljanje visoke ravni kakovosti storitve.

 

Reference
Tine Express hitra pošta od vrat do vrat

Zavedamo se, da so le zelo zadovoljne stranke naš najpomembnejši steber stabilnega poslovanja in rasti. Raziskava, ki smo jo opravili na podlagi mnenj naših najpomembnejših strank, razkriva superiorno kakovost storitve hitra pošta. Podajamo vam le nekaj pomenljivih izjav naših zvestih in zadovoljnih strank:

 

“Želim se zahvaliti še za vašo ažurnost in prijaznost. Pohvale tudi vašim fantom, ki poleg tega, da so res ekspresni, so izjemno prijazni.” Š.D., E.G. Ljubljana d.o.o.
“Prevzem in dostava je potekala tako kot smo bili dogovorjeni. To je to kar smo iskali. Želimo si da bo tako še naprej. Uspešno še naprej.” M.V.
“Odzivni čas je zelo dober – prej kot v 30 minutah. V tem ste boljši od konkurence.” Sanja Lončar, Frontier d.o.o.
“Tine Express je kurirska služba, na katero se lahko zanesemo, da so pošiljke vedno izročene – kjerkoli po Sloveniji – in da kurirji vedno preverijo z naročnikom, če je karkoli nejasnega. Poleg tega pridejo zelo hitro po klicu in so vedno prijazni.” Irena Munda, Allied Domecq Agencies
“Všeč mi je resnično zelo hiter odziv na klic in prijazno osebje.” Janja Zorc, Studio Černe
“Všeč mi je, da je služba hitra, zanesljiva in predvsem prijazna!” Janka M. Peterca, Tobačna Ljubljana
“Hitro, kvalitetno in z zaupanjem opravljate delo. Prijazen kolektiv.” Nataša Sever, Ericsson
“Poznavanje stranke in njenih specifičnih potreb zelo poveča kvaliteto storitve. To je v našem primeru na zelo visokem nivoju.” Tomaž Ambrožič, S.V.-RSA
“Hitra dostava – hiter odziv. Nepoškodovana embalaža.” Jani Ulčar, Hermes Plus d.d.
“Rada bi se vam osebno zahvalila za res odlično opravljeno dostavo. Glede na povratne informacije smo bili res presenečeni nad vašo predanostjo in proaktivnostjo..” Aleksandra B.Ljubljana

Res je! Danes je dober dan, da nas pokličete – 01 56 17 000!
Zagotavljamo hitro in  zanesljivo dostavo po vaših željah.

Aktualni primeri dostav

 • Nadomestni ključi v Siciljo.
 • Rezervni ključ v Budvo
 • Poslovni dokumenti v Primošten
 • Poslovni dokumenti v Sarajevo
 • Poslovna dokumentacija urgentno v Celovec
 • Nujna pošilka za nuklearno elektrarno v Krškem
 • Pozabljen telefon v Beograjski restavraciji

Več zanimivih primerov...

Zakaj TINE Express dostava?

 • Individualna obravnava vsakega naročila
 • Resnična prilagodljivost vašim potrebam
 • Stroškovna učinkovitost
 • Skrbno ravnanje s pošiljkami
 • Hiter odziv

Imate več pošiljk mesečno?

Postanite naš pogodbeni partner in si zagotovite dodatne storitve in ugodnosti.

Strinjam se s splošni pogoji.