Naročilo in informacije
od 8:00 do 16:00 ure

Primeri neobičajnih pošiljk

NADOMESTNI KLJUČI V SICILIJO

Sredi torka smo dobili klic. Za nenavadno pomoč so nas prosili z uprave večjega slovenskega podjetja. Njihovemu sodelavcu, ki se je mudil na Siciliji, so vlomili v hotelski sef in mu poleg drugih stvari ukradli tudi ključ od avtomobila. Iz mesta Santa Domenica di Ricadi na Siciliji naj bi se vračal konec tedna, zato je najkasneje do sobote zjutraj želel imeti rezervni ključ. Naša kurirska služba je ključ prevzela na sedežu podjetja v Ljubljani in ga že v petek dostavila v 1360 km oddaljen kraj na »koncu italijanskega škornja«.

REZERVNI KLJUČ V BUDVO

Poklicala nas je zaskrbljena gospa. Njenega sina, ki se je z motorjem odpeljal v Budvo, so tam ponoči okradli in ostal je brez ključa svojega prevoznega sredstva. Naš kurir je pri tej gospe še isti dan prevzel rezervni ključ, naslednji dan pa je bil le-ta že dostavljen v 810 km oddaljeno Budvo v Črni gori.

POSLOVNI DOKUMENTI V PRIMOŠTEN

Iz večjega podjetja v Ljubljani, ki je naša redna stranka, so nas obvestili, da bodo imeli po 17. uri pripravljene poslovne dokumente, ki morajo biti naslednji dan do 16. ure v Primoštenu pri Šibeniku na hrvaški obali. Naš kurir je dokumente prevzel kmalu po 17. uri, v skoraj 500 km oddaljeni Primošten pa so bili dostavljeni pred 16. uro naslednjega dne.

POSLOVNI DOKUMENTI V SARAJEVO

Okoli 12. ure smo prejeli klic iz ljubljanskega podjetja. Pri njih smo morali po 16. uri prevzeti poslovne dokumente in jih naslednji dan zjutraj dostaviti v Sarajevo, BiH. Kurir je dokumente prevzel okoli pol petih popoldne in jih naslednji dan pred 9. uro zjutraj dostavil v 550 km oddaljeno Sarajevo.

POSLOVNA DOKUMENTACIJA URGENTNO V CELOVEC

Iz podjetja na Dunajski cesti v Ljubljani so nas poklicali okoli pol enajstih dopoldne. Povedali so, da bodo imeli po 11. uri pripravljeno pomembno poslovno dokumentacijo, ki bi morala biti nujno najkasneje do 13. ure na določeni banki v Celovcu v Avstriji. Naš kurir je v omenjenem podjetju dokumente prevzel takoj po 11. uri, v manj kot dveh urah pa so bili le-ti izročeni naslovniku v 90 km oddaljenem Celovcu.

NUJNA POŠILJKA ZA NUKLEARNO ELEKTRARNO V KRŠKEM

Po osmi uri zjutraj so nas poklicali iz ljubljanskega podjetja. Imeli so nujno pošiljko, ki je morala biti najkasneje do 12. ure v krški nuklearni elektrarni. Kurir je pošiljko prevzel v roku 45 minut in jo pravočasno dostavil v 100 km oddaljeno Krško.

POZABLJEN TELEFON V BEOGRAJSKI RESTAVRACIJI

Kontaktiral nas je gospod iz Ljubljane, ki je v Beogradu v restavraciji pozabil svoj osebni telefonski aparat. Ker je imel v aparatu shranjenih veliko pomembnih poslovnih kontaktov, je bilo zanj zelo pomembno, da ga dobi nazaj. Naše podjetje je takoj organiziralo prevzem v beograjski restavraciji, od Ljubjane oddaljeni 540 km, in telefon v najkrajšem možnem času dostavilo lastniku v Ljubljani

2,70 M DOLGI KUHIINJSKI ELEMENTI IZ GROSUPLJA NA IG

Stranka, ki je v pohištvenem podjetju v Grosuplju naročila kuhinjske elemente, nas je poklicala dan pred Božičem. Kuhinjo so želeli imeti na Igu še pred prazniki, težavo pa sta predstavljala dva elementa večjih dimenzij, saj sta bila dolga več kot 2,70 m. Klic smo prejeli ob 11. uri. Organizirali smo prevoz z dovolj velikim dostavnim avtomobilom; elemente v Grosuplju smo naložili kmalu po klicu, stranka na Igu pa jih je dobila še pred 14. uro istega dne.

VSAKODNEVNE DOSTAVE TISKANIH MATERIALOV PO LJUBLJANI IN OKOLICI

Naša redna stranka, grafično in tiskarsko podjetje, nas pokliče tudi več kot desetkrat na dan. Naši kurirji njihovim številnim strankam po Ljubjani in okolici vsak dan dostavljajo tiskane materiale najrazličnejših dimenzij, npr. plakate, roll-up panoje, cenike, letake, jedilne liste, prospekte, kataloge, koledarje, knjige, vabila, vrečke, vizitke in drugo.

VSAKODNEVNI PREVOZI PRODAJNIH ARTIKLOV V FOTOGRAFSKI STUDIO

Naša redna stranka, večje trgovsko podjetje, redno naroča prevoze izdelkov za slikanje za komercialni katalog. Vsakodnevno pripravijo na desetine prodajnih artiklov, ki jih naši kurirji previdno prevažajo v fotografski studio in nazaj.

REŠEVANJE ZAKLENJENEGA GOSPODA

Nekoč so naši kurirji reševali nenavaden zaplet. Neka gospa je zaklenila stanovanje in odšla, njen mož pa je ostal doma, zaklenjen in brez ključa. Ko je gospa ugotovila, kakšna je situacija, nas je nemudoma poklicala in prosila za pomoč. Naš kurir je bil v nekaj minutah pri njej, prevzel ključe in šel odklenit »ujetega« možakarja.

POL JELENA

Poklicala nas je direktorica podjetja v Ljubljani. Našega kurirja je poslala na ljubljansko tržnico po nakupih. Na listku je bil nakupni seznam: solata, jabolka, četrt jelena… Kurir se je zelo potrudil in prinesel vse željeno. Le nečesa ni vedel – da poleg jelenov prodajajo tudi jelenov kruh… Seveda smo zaplet potem rešili in gospa direktorica je dobila vse, kot si je zaželela, tudi pol hlebca jelena.

V PETEK POPOLDNE IZ TRZINA V PREKMURJE

V petek popoldne so nas poklicali iz podjetja v Trzinu. Ura se je približevala četrti, pošiljka pa je morala biti v čim krajšem času dostavljena v podjetje v Črenšovcih. Na pot smo nemudoma poslali kurirja; naša ponudba je bila več kot za polovico nižja od ponudbe drugega kurirskega podjetja, dostava pa za 4 ure hitrejša.

NAKUP IN DOSTAVA AVTOMOBILSKEGA DELA IZ NEMČIJE

Stranka iz Ljubljane je potrebovala nek specifični avtomobilski del, ki ga je bilo treba kupiti v točno določeni prodajalni v Obertraublingu v Nemčiji. Poklicali so nas v sredo, do petka pa je morala biti zadeva dostavljena v Ljubljano. Preverili smo delovni čas dotične trgovine v 474 km oddaljenem nemškem mestu, osebno opravili nakup, založil denar za kupnino in v dogovorjenem roku stranki pripeljali naročeni avtomobilski del.

Aktualni primeri dostav

 • Nadomestni ključi v Siciljo.
 • Rezervni ključ v Budvo
 • Poslovni dokumenti v Primošten
 • Poslovni dokumenti v Sarajevo
 • Poslovna dokumentacija urgentno v Celovec
 • Nujna pošilka za nuklearno elektrarno v Krškem
 • Pozabljen telefon v Beograjski restavraciji

Več zanimivih primerov...

Zakaj TINE Express dostava?

 • Individualna obravnava vsakega naročila
 • Resnična prilagodljivost vašim potrebam
 • Stroškovna učinkovitost
 • Skrbno ravnanje s pošiljkami
 • Hiter odziv

Imate več pošiljk mesečno?

Postanite naš pogodbeni partner in si zagotovite dodatne storitve in ugodnosti.

Strinjam se s splošni pogoji.