Naročilo in informacije
od 8:00 do 16:00 ure

Ugodnosti za stranke

Z NAMI SE SPLAČA POSLOVATI

Ko se zares mudi, je lahko naslednji dan že prepozno

Smo specialisti za hitro pošto po Ljubljani, Sloveniji in Evropi. Zavedamo se, da je kakovostna logistika podjetja eden izmed nosilnih stebrov nemotenega poslovanja, predvsem pa končnega uspeha organizacije. Sodobno dinamično okolje namreč od vseh vrst organizacij zahteva izjemno mero agilnosti, saj čas postaja vse bolj redka dobrina. Prav gotovo se tudi v vaši panogi soočate z izzivi, ki jih predstavljajo hudi konkurenčni pritiski in vse večja hitrost sprememb, ter da temu posvečate nemalo pozornosti. Z vseobsegajočimi storitvami hitre pošte našim strankam omogočamo poenostavitev in pospešitev logistike – bodisi znotraj mesta, kjerkoli po Sloveniji ali celo Evropi. Bodite vselej korak pred konkurenco. Poskrbite, da bo vaše podjetje vselej poslovalo nemoteno, z zanesljivo dostavo bodisi poslovnih oz. finančnih dokumentov med vami in vašimi partnerji ali drugimi pomembnimi inputi za normalno dnevno delovanje. Smo strokovnjaki na svojem področju, svoje izkušnje pa smo pripravljeni deliti tudi z vami, da vas razbremenimo skrbi in olajšamo delo. Tako se lahko popolnoma osredotočite na izvajanje vaše osnovne dejavnosti in tudi sami izboljšate poslovanje!

Povečajte fleksibilnost, prihranite omejeni čas in finance, predvsem pa udobno pošiljajte od vrat do vrat.

Pridobite čas na svojo stran in ga obvladujte po svojih željah. Omogočamo zanesljivo dostavo v pravem trenutku!

Več kot le dostavna služba

Našim strankam zagotavljamo več kot le hitro pošto. Enostavnost, hitra odzivnost, izkušeni prijazni kurirji, zanesljivost in pazljivo ravnanje so le nekatere izmed naših lastnosti. Toda besedi prilagodljivost dajemo povsem nov pomen – pošljite nas po osebnih opravkih, po nakupih v trgovino, s paketom presenečenja razveseliti vam dragoceno osebo, urejati dokumente na upravno enoto ali čakati v vrsto pred ambasado.

Presenetite nas s še tako nemogočim povpraševanjem in presenetili vas bomo s pozitivnim odgovorom!

Preizkusite nas

Se želite prepričati o superiorni vrednosti storitev naše hitre pošte?

Želimo, da tudi vi spoznate enostavnost naše hitre pošte in tako postanete del naše uspešne zgodbe ter širokega kroga zadovoljnih strank. Preizkusite našo storitev kurirske službe po Ljubljani in se prepričajte o vseh pozitivnih koristih na lastne oči.

Brez obveznosti, brez stroškov in brez dodatnih vprašanj. Odkrili boste, kako enostavno, hitro in prilagodljivo storitev hitro pošto nudimo vsem svojim partnerjem. Prepričani smo, da se boste o ponovni uporabi naše kurirske službe nato odločili precej lažje.

oblaček

Aktiviraj testni kupon za kurirsko dostavo po Ljubljani

prenos (1)

Brezplačno testno obdobje 

Imate več pošiljk mesečno? Razmišljate o tem, da bi postali naš pogodbeni partner?

Razumemo, da ste pred težko odločitvijo. Toda dovolite nam, da se izkažemo skozi brezplačno testno obdobje. Garantiramo, da vas bomo z našimi storitvami absolutno navdušili, medtem ko boste vi imeli na voljo vsa potreben čas, da mirno premislite in nato sprejmete razumno odločitev. Saj si želite biti korak pred konkurenco, kajne?

Zahtevna odločitev bo tako postala otročje lahka, a hkrati preverjeno dolgoročno najkoristnejša za vaše podjetje.

Pogodbenim partnerjem poleg dodatnih ugodnosti omogočamo tudi individualno obravnavo. Na ta način bomo skupaj zagotovo dosegli še večje časovne in finančne prihranke.

Zajamčena kakovost storitev

V svojem delu smo tako predani, da našim številnim strankam zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo. Prav zato v naših dveh paradnih storitvah – Ljubljana 1-2h in hitra pošta Slovenija isti dan – jamčimo popolnoma za kakovost. V nasprotnem primeru je storitev naslednjič brezplačna. Brez obveznosti, brez stroškov in brez vprašanj.

Tine Express hitra pošta od vrat do vrat
Ugodnosti za stranke

Dodatni popusti za obstoječe in nove stranke

Ste eden izmed mnogih zadovoljnih uporabnikov naših storitev? Zakaj nebi vaše pozitivne izkušnje delili z vašimi cenjenimi prijatelji? Za vsako novo stranko na vaše priporočilo vas namreč še dodatno nagradimo. Priporočite nas vašim prijateljem in v primeru, da prepričamo tudi njih, boste vi in vaš partner upravičeni do dodatnega popusta na storitve hitre pošte. Delite vašo pozitivno izkušnjo s prijatelji in prihranili boste oboji.

Postanite del velike zadovoljne družine in hitro rastoče skupnosti

Verjemite mnenjem naše široke skupnosti navdušenih in zvestih strank! Dolgoletne izkušnje s področja hitre pošte in preko 2,5 milijona uspešno dostavljenih pošiljk nas uvrščajo v sam vrh panoge v Sloveniji in le potrjujejo, da smo pravi potencialni poslovni partner tudi za vas. To dejstvo namreč potrjujejo mnenja velike večine naših rednih odjemalcev.

Ugodnosti za stranke, priporočila

 

Prihranite čas in udobno pošiljajte s hitro pošto Tine Express!

Aktualni primeri dostav

 • Nadomestni ključi v Siciljo.
 • Rezervni ključ v Budvo
 • Poslovni dokumenti v Primošten
 • Poslovni dokumenti v Sarajevo
 • Poslovna dokumentacija urgentno v Celovec
 • Nujna pošilka za nuklearno elektrarno v Krškem
 • Pozabljen telefon v Beograjski restavraciji

Več zanimivih primerov...

Zakaj TINE Express dostava?

 • Individualna obravnava vsakega naročila
 • Resnična prilagodljivost vašim potrebam
 • Stroškovna učinkovitost
 • Skrbno ravnanje s pošiljkami
 • Hiter odziv

Imate več pošiljk mesečno?

Postanite naš pogodbeni partner in si zagotovite dodatne storitve in ugodnosti.

Strinjam se s splošni pogoji.