Dostava hrane na dom

Delate od doma? Dostavimo vam želena živila iz živilskih trgovin, obrok iz izbrane restavracije ali zabojček izbranega pridelovalca zelenjave in sadja.

Dostava iz lekarne na dom

Iz lekarne dostavimo zdravila, sredstva za okrepitev imunskega sistema, zaščitna sredstva in razkužila, inkontinenčne in druge medicinske pripomočke.

Dostava gospodinjskih izdelkov na dom

Iz izbrane trgovine vam na dom dostavimo toaletni papir, higienske pripomočke, kozmetiko, čistila in vse ostale gospodinjske izdelke in naprave. Poskrbimo tudi za servisiranje pokvarjenih aparatov.

Dostava iz pisarne na dom

Poskrbite za povezavo med uslužbenci doma in tistimi v pisarni. Namesto vas lahko prenašamo dokumente, opremo, hrano, promocijske izdelke ali izvedemo nakup z dostavo. Ne izgubljajte časa s prevozi, prenašanjem, čakanjem, urejanjem, predajo ali prevzemom. Delo bomo opravili z enako skrbnostjo kot vi, zanesljivo in hitro, brez izgube časa.

Dostava brez stika

Za vašo varnost je poskrbljeno kadar je to potrebno. Naš kurir si pred vsakim prevzemom v trgovini, pisarni ali restavraciji razkuži roke. Pred vsako dostavo na vašem domu si prav tako razkuži roke, vas pokliče po telefonu in se umakne od vas, da prevzamete pošiljko.

Plačilo brez stika

Plačilo na podlagi računa izvedete brezstično, preko spletne banke ali preko storitve Valu (Moneta).

Enostavno in hitro naročilo

Pokličite nas po telefonu na 01 561 7000. To je vse – v najkrajšem možnem času vam bomo vse naročeno dostavili na dom ali v pisarno. #ostanitedoma

Dostava ko delate od doma

Preverite, kako hitro in brez skrbi vam lahko pomagamo dostaviti pošiljke ali urediti vaše opravke.
Pokličite na