Izračun cene dostave Slovenija naslednji dan

  Poštni kalkulator

  Zanima me cena dostave po Sloveniji


     

  Strošek pošiljanja

  Cena dostave vključuje:

  • Prevzem na vašem naslovu
  • Dostava naslednji delovni dan
  • Priporočena pošiljka: podpis prejemnika pošiljke
  • Pazljivo ravnanje
  • Zavarovanje pošiljke
  • Možnost odkupnine pošiljke
  • Vse velikosti pošiljk, tudi večji paketi nepravilnih oblik

  Ljubljana isti dan 1-2 uri – 12,00 € z DDV.

  Takojšen prevzem pošiljke in osebna dostava v 1-2 urah od naročila. Za zasebne uporabnike in nepogodbene poslovne uporabnike je cena prevzema in dostave na celotnem območju Mestne občine Ljubljana 12,00 € z vključenim 22% DDV, do teže 15 kg. Omogočamo hiter odziv kurirja, osebno vročitev in storitev, prilagojeno vašim potrebam.

  Poslovnim uporabnikom, ki sklenejo pogodbo o sodelovanju za prevoz pošiljk, nudimo dodatne ugodnosti.

  Slovenija isti dan – od 19,50 € z DDV.

  Takojšen prevzem kjerkoli v Sloveniji in dostava v 3 ali 6 urah naslovniku v Sloveniji. Cena dostave v istem dnevu je odvisna od časa dostave (v 3 ali 6 urah), oddaljenosti prejemnika in teže pošiljke. Omogočamo takojšnji individualni prevoz pošiljk po vsej Sloveniji s sledenjem in osebno vročitvijo s podpisom.

  Za vse informacije o ceni pokličite 01 56 17 000 ali nam pošljite povpraševanje po elektronski pošti na narocila@tine.si. Hiter odziv in takojšen izračun cene dostave.

  Tujina Express / Standard – od 23,00 € z DDV.

  Dostava po celem svetu – od dokumentov, paketov do palet. V kombinaciji z lastnimi kurirji in svetovno mrežo kurirjev poiščemo najugodnejšo ceno in optimalno dostavno rešitev. Za ugodno ceno posredujte naslednje podatke na narocila@tine.si: država, mesto in poštna številka pošiljatelja in prejemnika, težo ter velikost pošiljke (dolžina, širina, višina v cm). Ceno vam sporočimo takoj. Povpraševanje pošljite po elektronski pošti na narocila@tine.si . Hiter odziv in takojšen izračun cene dostave.

  Dostava ko delate od doma

  Preverite, kako hitro in brez skrbi vam lahko pomagamo dostaviti pošiljke ali urediti vaše opravke.
  Pokličite na