Družinsko podjetje

TINE Express je že 25 let ekipa prijaznih dostavljavcev in pomočnikov za vaše zunanje opravke, ki jo vodi družina Bole. Ne maramo birokracije, zato smo vse postopke poenostavili. Prisegamo na prijaznost in radi pomagamo.

Prijazna hitra pošta

TINE Express je ekipa prijaznih dostavljavcev in pomočnikov za vaše opravke izven pisarne. Smo desna roka tistih, ki cenite čas in znate delegirati. Ne ustrašimo se ničesar, kar se drugim zdi pretežko. Zato nam zaupajo največja podjetja in najzahtevnejše vodje.

Isti dan po Sloveniji, bliskovito po Evropi in svetu

Ko se vam mudi, ko je pomembna brezhibna dostava, ko rok odloča o poslu, ko je pošiljka preobčutljiva za klasično pošiljanje ali ko vam zaradi dimenzij drugje zavračajo pošiljko, je čas za Tine Express.

Pomočnik za vse zunanje opravke

Nismo le izjemno hitra dostavna služba v sosednjo ulico ali na konec sveta, smo tudi zaupniki za vsa zunanja opravila, za katera vam zmanjkuje časa. Vsak opravek izpeljemo v celoti, vključno s čakanjem, nakupom, pakiranjem, servisom, zamenjavo, obdarovanjem ali urejanjem dokumentov.

Najhitreje in z najmanj birokracije.

Nihče nima tako hitrega, kratkega in gladko tekočega procesa prevzema opravila ali pošiljke. To pomeni hitrejši zaključek in manj dela za vas. Raje sebi otežimo delo, da lahko olajšamo življenje vam.

Težja je naloga, boljši smo.

Velikokrat nas pokličejo, ko drugi obupajo. Ne priznavamo, da se česa ne da, če je le fizikalno mogoče. Vrhunsko znanje, dolgoletne izkušnje in inovativen način razmišljanja omogočajo, da lahko rešimo vsako vašo zahtevo.

Za vas delamo enako skrbno kot vi zase.

Ne prenašamo predmetov, ampak uresničujemo obljube drugih ljudi. Vaše obljube svojim strankam, recimo. Posebej izbrana in izurjena ekipa naših ljudi dela na način, da lahko resnično pozabite na skrb, ko pošiljko oddate v naše roke.

Ko je treba ustreči, gremo najdlje.

Naša filozofija je preprosta: Za vas gre. Ustrežemo vam v vseh željah, ki ne škodijo drugim ljudem. Naredimo vse, da nam zaupate enako kot svojim najbližjim. Ko drugi hodijo, mi tečemo.

Dostava ko delate od doma

Preverite, kako hitro in brez skrbi vam lahko pomagamo dostaviti pošiljke ali urediti vaše opravke.
Pokličite na