Nadomestni ključi na Sicilijo

Za nenavadno pomoč so nas prosili iz uprave večjega slovenskega podjetja. Njihovemu sodelavcu, ki se je mudil na Siciliji, so vlomili v hotelski sef in mu poleg drugih stvari ukradli tudi ključ od avtomobila. Naša kurirska služba je ključ prevzela na sedežu podjetja v Ljubljani in ga takoj dostavila v 1360 km oddaljen kraj na »koncu italijanskega škornja«.

Pozabljen telefon v beograjski restavraciji

Kontaktiral nas je gospod iz Ljubljane, ki je v Beogradu v restavraciji pozabil svoj osebni telefonski aparat. Ker je imel v aparatu shranjenih veliko pomembnih poslovnih kontaktov, je bilo zanj zelo pomembno, da ga dobi nazaj. Naše podjetje je takoj organiziralo prevzem v beograjski restavraciji, od Ljubjane oddaljeni 540 km, in telefon v najkrajšem možnem času dostavilo lastniku v Ljubljani.

Paleta urgentno v Celovec

Prejeli smo naročilo dostave ene palete 450 kg v roku 3 ur iz Vrhnike v Celovec. Pošiljka je bila dostavljena pravočasno, omogočeno je bilo sledenje in sporočilo o dostavi.

Poslovni dokumenti v Sarajevo

Okoli 12. ure smo prejeli naročilo za dostavo poslovnih dokumentov iz Slovenije v Sarajevo.
Pošiljka je bila predana še isti dan ob 19. uri. Pošiljatelj je prejel tudi sporočilo o dostavi.

Vsakodnevne dostave tiskanih matierialov po Ljubljani in okolici

Naša redna stranka, grafično in tiskarsko podjetje, nas pokliče tudi več kot desetkrat na dan. Naši kurirji njihovim številnim strankam po Ljubjani in okolici vsak dan dostavljajo tiskane materiale najrazličnejših dimenzij. Plakate, roll-up panoje, cenike, letake, jedilne liste, prospekte, kataloge, koledarje, knjige, vabila, vrečke, vizitke in drugo.

Vsakodnevni prevozi prodajnih artiklov v fotografski studio

Naša redna stranka, večje trgovsko podjetje, redno naroča prevoze izdelkov za slikanje za komercialni katalog. Vsakodnevno pripravijo na desetine prodajnih artiklov, ki jih naši kurirji previdno prevažajo v fotografski studio in nazaj.

Nakup in dostava avotmobilskega dela iz Nemčije

Stranka iz Ljubljane je potrebovala nek specifični avtomobilski del, ki ga je bilo treba kupiti v točno določeni prodajalni v Obertraublingu v Nemčiji. Kurir je osebno opravili nakup, založil denar za kupnino in v dogovorjenem roku stranki pripeljal naročeni avtomobilski del.

Hudo hitra dostava Dunaj-Maribor

Paket smo v 5 urah od naročila dostavili iz Dunaja v Maribor.

Pokvarjeno dvigalo

V Hotelu v Kranjski Gori se je pokvarilo dvigalo. Serviser je urgentno šel na popravilo, vendar okvarjenega dela ni imel s seboj niti ga ni bilo na zalogi v Sloveniji. Podjetje je servisni del dobilo v Italiji in ga po kurirju poslalo do Slovenske meje. Tu ga je ob dogovorjeni uri prevzel naš kurir in ga direktno dostavil v Kranjsko Goro.

Darila za poslovne partnerje

Za naročnika smo organizirali celotno logistiko obdarovanja poslovnih partnerjev.
Nakupili smo željeno blago in organizirali sortiranje, pakiranje, označevanje in prijazno dostavo.

Dostava ko delate od doma

Preverite, kako hitro in brez skrbi vam lahko pomagamo dostaviti pošiljke ali urediti vaše opravke.
Pokličite na