V 1-2 urah pri prejemniku

Pošiljka bo dostavljena v najkrajšem času, kar znotraj mesta in v bližnji okolici pomeni v eni uri, dveh urah ali kasneje, po vaši izbiri.

Pazljiva dostava iz roke v roko

Ni potrebe, da pošiljko posebej zapakirate. Sprejeli jo bomo in z njo ravnali skrbno, kot bi bila naša. Nato jo bomo predali neposredno želeni osebi, če bo taka vaša želja. Iz roke v roko, od vrat do vrat.

Večje pošiljke dostavimo s kombijem

Ne omejujte se z dimenzijami. S kombi prevozi prepeljemo in varno dostavimo tudi večmetrske kose. Enako pazljivo, kot bi jih peljali vi.

Popolnoma prilagojeno vašim željam

Vsako naročilo je obravnavano posamično, upoštevamo vse vaše želje, ki jih je fizično mogoče uresničiti. Po potrebi bomo vključili dodatne kurirje, da bo storitev povsem po vaših željah. Kljub temu je način obračunavanja preprost, pregleden in z enotno tarifo.

Zaupajte nam celotno opravilo

Za vas ne bomo le prevažali, ampak tudi organizirali in urejali. Če želite, bomo uredili dokumente na vseh uradih, nakupili vse potrebno, razdelili darila, poskrbeli za servis ali zanesljivo prenesli vrednostne pošiljke, dvignili pošto iz poštnih predalov, izmenjali dokumente na računovodskem servisu, razdelili promocijske vzorčke, dnevno dostavljali malico … Skratka, vse tisto, za kar vam primanjkuje časa. Za več idej kliknite na spodnji gumb.

Kaj potrebujemo od vas?

Zaupajte nam svoje želje.
Preverite, tudi če niste prepričani, ali to lahko opravi kdo drug namesto vas.

Najpomembnejše

Za najhitrejšo storitev nas pokličite na številko 01 561 7000 in nam zaupajte naslednjih 5 podatkov o pošiljki:

  1. dolžina, širina, višina v cm
  2. teža pošiljke
  3. država, mesto in poštna številka pošiljatelja
  4. država, mesto in poštna številka prejemnika
  5. želeni čas dostave

Dostava ko delate od doma

Preverite, kako hitro in brez skrbi vam lahko pomagamo dostaviti pošiljke ali urediti vaše opravke.
Pokličite na