Ko nimate časa, se nabere največ opravkov.

“Moram skočiti v mesto”, je fraza, ki jo ljudje po navadi pospremijo z utrujenim pogledom. Opraviti morajo nekaj, za kar nimajo časa, a se jim zdi nujno. V takih dneh so zvečer lahko utrujeni od “letanja naokoli”, tudi če nimajo česa pokazati.

TINE Express to opravi namesto vas.

Povejte nam, kam je treba skočiti, kaj je treba urediti in kaj prinesti nazaj. Prepričani smo, da lahko opravimo tudi večino tistega, kar se vam zdi nemogoče. Vse to, kar je dostopno podjetjem, je dostopno tudi vam. Ekspresno.

Kam gremo namesto vas?

Kamor koli znotraj Ljubljane: na urade, podjetja, občino, ambasado, zavarovalnico, sodišče, odvetniško pisarno, laboratorij, zdravstveni dom, servis, trgovino, restavracijo, čistilnico, cvetličarno, banko, letališče … povsod.

Hišni ljubljenčki

Vašega ljubljenčka bomo peljali na pregled pri veterinarju, v salon k frizerju ali kamorkoli, kamor vi nimate časa. Prevažamo jih v vaši kletki, seveda.

Starejše osebe

Ko zmanjka časa ali moči za vsakodnevna opravila v mestu ali nakupovanje, pokličite TINE Express. Hitro in diskretno bomo vsa opravila opravili enako skrbno, kot bi jih vi sami.

Doječe in prezaposlene mamice

Dojenčki in malčki zahtevajo ves čas zase, še toliko bolj, kadar zbolijo. To je obdobje, ko imamo najmanj časa, opravkov pa največ. Ostanite doma pri malem bitju, vse opravke pa prepustite nam.

Gibalno ovirane osebe

Ko sami ne zmoremo, pride prav vsaka pomoč. V TINE Express vam bomo z veseljem priskočili na pomoč pri vseh opravilih, urejanjih in nakupih, ki jih je treba opraviti v mestu in okolici.

Spletni in oddaljeni nakupi

Ko ne morete čakati več dni na klasični prevoz iz spletne ali tuje trgovine, ali pa gre za občutljive izdelke, ki jih želite prejeti naravnost domov, pokličite TINE Express. Kot bi šli iskat vi osebno, le da ste v resnici doma.

“Tudi to se da?”

Iz izkušenj vemo, da je zelo težko razumeti, kaj vse lahko naredimo za vas. Ampak meja praktično ni. Nič vas ne stane, če preverite, ali določeno opravilo lahko naredimo namesto vas – presenečeni boste, kaj vse se da.

Dostava ko delate od doma

Preverite, kako hitro in brez skrbi vam lahko pomagamo dostaviti pošiljke ali urediti vaše opravke.
Pokličite na