Rezervni ključ v Budvo

Pozno popoldan nas je poklicala zaskrbljena gospa. Njenega sina, ki je bil z motorjem v Črni Gori so okradli in ostal je brez ključa svojega prevoznega sredstva. Naš kurir je še isti dan prevzel rezervni ključ, naslednji dan pa je bil le-ta že dostavljen v 810 km oddaljeno Budvo v Črni gori.

Reševanje zaklenjenega gospoda

Nekoč so naši kurirji reševali nenavaden zaplet. Neka gospa je zaklenila stanovanje in odšla, njen mož pa je ostal doma, zaklenjen in brez ključa. Ko je gospa ugotovila, kakšna je situacija, nas je nemudoma poklicala in prosila za pomoč. Naš kurir je bil v nekaj minutah pri njej, prevzel ključe in šel odklenit »ujetega« gospoda.

2,70 m dolgi kuhinjski elementi iz Grosuplja na Ig

Stranka, ki je v pohištvenem podjetju v Grosuplju naročila kuhinjske elemente, nas je poklicala dan pred Božičem. Kuhinjo so želeli imeti še pred prazniki, težavo pa sta predstavljala dva elementa večjih dimenzij, saj sta bila dolga več kot 2,70 m. Organizirali smo prevoz z dovolj velikim dostavnim avtomobilom in jih še isti dan dostavili na Ig pri Ljubljani.

Pol jelena

Poklicala nas je direktorica podjetja v Ljubljani. Našega kurirja je poslala na ljubljansko tržnico po nakupih. Na listku je bil nakupni seznam: solata, jabolka, četrt jelena … Kurir se je zelo potrudil in prinesel vse željeno. Le nečesa ni vedel – da poleg jelenov prodajajo tudi jelenov kruh … Seveda smo zaplet potem rešili in gospa direktorica je dobila vse, kot si je zaželela, tudi pol hlebca jelena.

Dostava ko delate od doma

Preverite, kako hitro in brez skrbi vam lahko pomagamo dostaviti pošiljke ali urediti vaše opravke.
Pokličite na